Olyan hely, amely megragadja a varázsát!

A GarsonLux szálloda egy páratlan hely ahol egybeolvad a szakmai tudás, a művészet, a sport, a hagyomány és a vendégszeretet. A kellemes, kényelmes, praktikus és művészi bájú környezet mély benyomást fog hagyni minden vendégben. Ez egy olyan hely ahol odafigyelünk a részletekre, ami ezt a szállodát, a magas szintű kiszolgáláson és funkcionalitáson kívül, kiemeli a hagyományos szállodai kínálatból. A bútorzat egyedülálló kidolgozása, a régiségek, a művészi fényképek és szobrok kellemes, nyugodt és elegáns környezetet hoznak létre.

Szállodánk rendelkezik lakosztályokkal, kétágyas és egyágyas szobákkal, kávézóval, nyári terasszal és VIP szalonnal. A szobák kellően tágasak, stílusosan vannak berendezve, a nagyságuk pedig 35m2-nél kezdődik, a legnagyobb lakosztályunk pedig 80m2. Szállodánk kínálatába beletartoznak még fitness központunk széleskörű szolgáltatásai a konditerem, szaunák és a masszázsszalon használatát is beleértve, valamint lehetőség van csoportos programokban való részvételhez is.

Szállodánk Újvidék csendes részében található, távol a városi zajtól, így ideális szállás lehet üzletemberek számára, de az olyan emberek számára is, akik csak élvezni szeretnék az ittlétet. Csak 15 percre van a város központjától és 10 percre az Újvidéki kiállítástól. Művelt és kedves szakemberekből álló személyzetünk a legmagasabb szintű szolgáltatásait kínálja. A vendégekről való gondoskodás a legfontosabb számunkra. Ez az egyik oka annak, hogy szállodánkban minden vendég otthon érzi magát.

Két értékesítésünk van a találkozók számára. Szervezzen szemináriumokat, üzleti találkozókat, előadásokat, céges évfordulókat és más tevékenységeket velünk, és élvezze a csúcsminőségű szolgáltatást.

Misszió

Célunk, hogy személyre szabjuk szolgáltatásinkat és hogy, még többet nyújtsunk annál, mint amit a vendég elvár, midig szem előtt tartva elégedettségét és jóllétét. Ugyancsak, szeretnénk létrehozni egy motivált és művelt szakemberekből álló csapatot, akik szeretik a munkájukat és ezzel garantálni az üzleti sikert.

Látomás

A szakmai tudás, a hagyomány, a művészet, a sport és a szórakozás egyvelege, a szolgáltatások legmagasabb színvonalú minőségével együtt, a szállodánkban való tartózkodás elfelejthetetlen élménnyé válik. Szeretnénk folyamatosan fejlődni szakmánkban, követve a világszerte ismert irányzatokat és így tagjává válni valamely butik és dizájn szállodák nemzetközi egyesületének. Célunk, hogy az első lifestyle szállodává váljunk Szerbiában.

Egy történelmi hotel

Meg fogjuk győzni a részleteket, régiségeket, kedvességet és elkötelezettséget. Ez a négy elem a szálloda hagyományait tükrözi! Lépjen kapcsolatba velünk és foglalja le nyaralását egy olyan szállodában, amelyet minden alkalommal szeretne visszatérni!