Mesto koje će vas osvojiti svojim šarmom!

Garni Hotel GarsonLux je jedinstveno mesto spoja poslovnosti, umetnosti, sporta, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Ambijent odiše prijatnošću, komforom, praktičnošću i umetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim. To je mesto gde je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja, što ovaj garni hotel, uz visok nivo usluge i funkcionalnosti, izdvaja iz uobičajene hotelske ponude. Unikatna izrada nameštaja, antikviteti, umetničke fotografije i skulpture, kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i trendi elegancije.

Garni hotel raspolaže sa apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, aperitiv barom, letnjom terasom i VIP salonom. Sobe su veoma prostrane, stilski su nameštene, a kvadratura se kreće od 35m², dok najveći apartman ima čak 80m². U ponudu garni hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog fitnes centra sa mogućnošću korišćenja teretane, masaža i učešća u grupnim programima.

Smešten u mirnom delu Novog Sada, dalje od gradske buke predstavlja idealno mesto za boravak poslovnih ljudi, ali i onih koji putuju zbog užitka. Nalazi se na svega 15 minuta od centra Novog Sada i 10 minuta od Novosadskog Sajma.

Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima. Briga o gostima i izlaženje u susret njihovim potrebama je imperativ našeg poslovanja. Ovo je jedan od glavnih razloga da se svi gosti u garni hotelu osećaju kao kod svoje kuće.

Posedujemo dve SALE ZA SASTANKE. Organizujte seminare, poslovne sastanke, predavanja, godišnjice firme i druge aktivnosti kod nas i uživajte u vrhunskoj usluzi.

Misija

Naš cilj je da individualizujemo uslugu i pružimo više od onoga što gost očekuje, uvek vodeći računa o njegovom zadovoljstvu i dobrobiti. Takođe, želimo da kreiramo tim motivisanih i edukovanih profesionalaca koji vole svoj posao i time zagarantujemo poslovni uspeh.

Vizija

Spoj poslovnosti, tradicije, umetnosti, sporta i zabave, uz najviše standarde kvaliteta usluge, čini boravak u našem garni hotelu nezaboravnim iskustvom. Želimo da stalno unapređujemo poslovanje prateći svetske trendove i tako postanemo član nekog od međunarodnih udruženja butik i dizajn garni hotela. Cilj nam je da postanemo prvi lifestyle garni hotel u Srbiji

Garni hotel s istorijom

Osvojićemo vas detaljima, antikvitetima, ljubaznošću i posvećenošću. Ova četiri elementa čine tradiciju našeg garni hotela! Kontaktirajte nas i rezervišite odmor u garni hotelu u koji ćete poželeti da se vratite svaki sledeći put!