A GarsonLux szálloda egy páratlan hely ahol egybeolvad a szakmai tudás, a művészet, a sport, a hagyomány és a vendégszeretet. A kellemes, kényelmes, praktikus és művészi bájú környezet mély benyomást fog hagyni minden vendégben. Ez egy olyan hely ahol odafigyelünk a részletekre, ami ezt a szállodát, a magas szintű kiszolgáláson és funkcionalitáson kívül, kiemeli a hagyományos szállodai kínálatból. A bútorzat egyedülálló kidolgozása, a régiségek, a művészi fényképek és szobrok kellemes, nyugodt és elegáns környezetet hoznak létre.

A vendégszeretet és a hagyomány kombinációja

Egyedi belső tér

Szállodánk rendelkezik lakosztályokkal, kétágyas és egyágyas szobákkal, kávézóval, nyári terasszal és VIP szalonnal. A szobák kellően tágasak, stílusosan vannak berendezve, a nagyságuk pedig 35m2-nél kezdődik, a legnagyobb lakosztályunk pedig 80m2. Szállodánk kínálatába beletartoznak még fitness központunk széleskörű szolgáltatásai a konditerem, szaunák és a masszázsszalon használatát is beleértve, valamint lehetőség van csoportos programokban való részvételhez is.

Standardna soba

  • 30 m2
  • 2 people
Starting at: 50eur /Night

Standard szoba

  • 30 m2
  • 2 people
Starting at: 50eur /Night

Standard room

  • 30 m2
  • 2 people
Starting at: 50eur /Night

Porodični apartman

  • 80 m2
  • 4 people
Starting at: 70eur /Night

View all our room

PROMÓCIÓE

kattintson a linkre és olvassa el többet

a teljes élmény érdekében
CSOMAG ROMANTIKUS

Legyen romantikus berendezett kétágyas szoba kényelmes franciaággyal, szép nappali és tágas luxus fürdőszoba (egy részük jacuzzival rendelkeznek kád meg kell jelölni, hogy a külön kérésre), ahol akkor egy légkondicionáló, mini bár, TV, telefon és vezeték nélküli internet is.

OLVASSA FEL!

Take care of your people and they will take care of your customers.

One of the greatest gifts you can give to anyone is the gift of attention. That’s what we do.

KÖNYV SZÁLLÁS A GARSON LUX HOTEL-ban

Élvezze a szállodát és élvezze a teljes szünetet.

Foglalja le

vendégmegjegyzések

U garni hotel Garson Lux došao sam poslovnim putem, preko preporuke prijatelja. Veoma mi se dopada ambijent, uslužnost, bogat doručak i posvećenost detaljima. Doći ću ponovo.

Rade

Business coach

I came to the Garson Lux Hotel through a business trip, through a friend's recommendation. I like the ambience, the service, the rich breakfast and the dedication to the details. I'll come back.

Je suis venu à l'hôtel Garson Lux lors d'un voyage d'affaires, grâce à la recommandation d'un ami. J'aime l'ambiance, le service, le petit-déjeuner copieux et le dévouement aux détails. Je reviendrai.

Egy barátom ajánlása révén egy üzleti útra jöttem a Garson Lux Hotelbe. Szeretem a környezetet, a szolgáltatást, a gazdag reggelit és a részletek iránti elkötelezettséget. Visszajövök.

Više puta sam boravio u Garson lux garni hotelu i moram reći da sam svaki put bio zadovoljan. Pored smeštaja, nude i dosta drugih sadržaja što mi jako odgovara.

Nikola

HR manager

I've been staying at Garson Lux hotel several times and I have to say that I was satisfied every time. In addition to accommodation, they also offer a lot of other things that suits me very well.

J'ai séjourné plusieurs fois à l'hôtel Garson Lux et je dois dire que j'étais satisfait à chaque fois. En plus de l'hébergement, ils offrent aussi beaucoup d'autres choses qui me conviennent très bien.

Több alkalommal tartózkodtam a Garson Lux szállodában, és azt kell mondanom, hogy minden alkalommal elégedett vagyok. A szállás mellett sok más dolog is van, ami nagyon jól illik hozzám.