A GarsonLux szálloda egy páratlan hely ahol egybeolvad a szakmai tudás, a művészet, a sport, a hagyomány és a vendégszeretet. A kellemes, kényelmes, praktikus és művészi bájú környezet mély benyomást fog hagyni minden vendégben. Ez egy olyan hely ahol odafigyelünk a részletekre, ami ezt a szállodát, a magas szintű kiszolgáláson és funkcionalitáson kívül, kiemeli a hagyományos szállodai kínálatból. A bútorzat egyedülálló kidolgozása, a régiségek, a művészi fényképek és szobrok kellemes, nyugodt és elegáns környezetet hoznak létre.

A vendégszeretet és a hagyomány kombinációja

Egyedi belső tér

Szállodánk rendelkezik lakosztályokkal, kétágyas és egyágyas szobákkal, kávézóval, nyári terasszal és VIP szalonnal. A szobák kellően tágasak, stílusosan vannak berendezve, a nagyságuk pedig 35m2-nél kezdődik, a legnagyobb lakosztályunk pedig 80m2. Szállodánk kínálatába beletartoznak még fitness központunk széleskörű szolgáltatásai a konditerem, szaunák és a masszázsszalon használatát is beleértve, valamint lehetőség van csoportos programokban való részvételhez is.

Standard szoba

  • 30 m2
  • 2 személy
-Tól 50eur/éjszaka

Junior lakosztály

  • 40 m2
  • 2 személy
-Tól 60eur/éjszaka

Deluxe szoba

  • 35 m2
  • 2 személy
-Tól 70eur/éjszaka

Családi lakosztály

  • 80 m2
  • 4 személy
-Tól 70eur/éjszaka

View all our room

PROMÓCIÓE

kattintson a linkre és olvassa el többet

a teljes élmény érdekében
CSOMAG ROMANTIKUS

Legyen romantikus berendezett kétágyas szoba kényelmes franciaággyal, szép nappali és tágas luxus fürdőszoba (egy részük jacuzzival rendelkeznek kád meg kell jelölni, hogy a külön kérésre), ahol akkor egy légkondicionáló, mini bár, TV, telefon és vezeték nélküli internet is.

OLVASSA FEL!

Take care of your people and they will take care of your customers.

One of the greatest gifts you can give to anyone is the gift of attention. That’s what we do.

KÖNYV SZÁLLÁS A GARSON LUX HOTEL-ban

Élvezze a szállodát és élvezze a teljes szünetet.

Foglalja le

vendégmegjegyzések

Egy barátom ajánlása révén egy üzleti útra jöttem a Garson Lux Hotelbe. Szeretem a környezetet, a szolgáltatást, a gazdag reggelit és a részletek iránti elkötelezettséget. Visszajövök.

Több alkalommal tartózkodtam a Garson Lux szállodában, és azt kell mondanom, hogy minden alkalommal elégedett vagyok. A szállás mellett sok más dolog is van, ami nagyon jól illik hozzám.

Nagyon sok hotelben maradok, mert a munka jellege miatt, de egyikük sem engem többet nem élvez. Mindig örülök, amikor Novi Sadba érkeztem, mert tudom, hogy a tökéletes szolgálat vár rám.

Nagyon szép környezet és kellemes hangulat. Elégedett vagyok a szolgáltatással, tényleg elégedett a vendég.